Spar penge på din virksomheds telefoni
Nemt & Enkelt

Vi oplever typisk at virksomheder med en gammel telefoni-aftale betaler alt for meget til deres teleudbyder, for et produkt som ikke matcher virksomhedens behov. 

Derfor har stiftede vi Odeno, som er en gratis service til virksomheder, hvor du som Økonomichef eller Direktør, kan få uafhængige og uforpligtende tilbud fra en lang række teleudbydere, der byder mod hinanden om at få aftalen, og derved kommer prisen ned. 

Vi får vores provision fra teleudbyderne, således det altid vil være gratis for dig som virksomhed – Gratis og gennemsigtigt.   

Beregn total besparelse

  Hvor mange abonnementer har du?

  Hvor meget betaler du pr. abonnementi dag?


  Tilbage

  Odeno Aftale (1)
  ”I min virksomhed har ingen af os forstand på telefoni og abonnementer, så det er et held at der findes en virksomhed som Odeno. Det var nemt og overblikket gav mening for os. Vi omlægger vores abonnementer og har fået en billigere og løsning.”
  28% besparelse
  Frederik Kruchov
  CEO - Inmix
  ”Hos os har vi et skarpt fokus på kundeservice og pleje af vores kandidater, så det er sjældent at vi har tiden til at søge efter billig erhvervstelefoni. Vi uploadede vores faktura og fik et nemt og overskueligt overblik over mulighederne.”
  34% besparelse
  Lasse Bollerup
  CSO - Job Squad
  ”Jeg var træt af, at vores IT systemer ikke stemte overens med vores telefoniløsning. Med Odeno fik vi en skræddersyet løsning, hvor det var muligt for os at integrere Telavox i vores nuværende CRM system. Med Odeno Premium fik vi ligeledes mulighed for at få detaljeret statistikker over vores opkaldstrafik, og det har optimeret vores effektivitet og arbejdsflow”.
  22% besparelse
  Kim Jepsen
  COO - Daells Bolighus
  ”Det er enormt vigtigt for os, at vi kan komme i kontakt med et teleselskab med det samme hvis forbindelsen til en af vores simkort i bådene skulle ryge. Med Odeno fik vi mulighed for hurtig svartid og adgang til kundesupport uden for normal arbejdstid og vi fik ligeledes en fleksibel roamingaftale, hvor vi selv vælger om vi vælger at roame via Telenor eller TDC. Det har klart optimeret vores forretning.”
  32% besparelse
  Thomas Andersen
  Financial Controller - GOBOAT