Betaler din virksomhed for meget for jeres telefoni løsning?

Betaler din virksomhed for meget for jeres

TELEFONI?

ET UDPLUK AF VORES KUNDER

AI og Machine Learning Platform

Telefoni til alle behov

Vil du gerne spare penge ved at optimere din virksomheds telefoniløsning? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Odeno får du en oversigt over, om jeres tele- og dataaftale er den billigste - og bedste - løsning for jer. Vi tilbyder uafhængig rådgivning og arbejder tæt sammen med landets teleudbydere og at skræddersy det perfekte abonnement til jeres virksomhed. Når vi sammen gennemgår din nuværende løsning, beregner vi det reelle forbrug ned på abonnementsniveau. Det er helt afgørende for at vurdere, hvad I reelt har brug for. Herefter giver vi dig en anbefaling, og du kan herefter selv vælge det tilbud, der passer bedst til jeres behov. Ønsker du at blive klogere på de mange muligheder eller få et pristjek på jeres nuværende løsning, kan du skrive dig op her.

1: Skriv dig op

Du skriver dig gratis op til et uforpligtende tilbud på en ny teleløsning

2: Vi kontaker dig

Vores konsulenter vil herefter kontakte dig, hvor i sammen gennemgår dine behov

3: Overskueligt overblik

Vi giver dit et overblik med en håndfuld uforpligtende tilbud

4: Fri mulighed for at vælge

Du vælger helt selv det tilbud der matcher dig og din virksomheds behov bedst

Tag kontrollen med Odeno Premium

Med en Odeno Premium løsning overvåger vi din løsning 24/7. Det giver dig kontrol over forbruget og muligheden for løbende at sikre, at du altid har det bedste telefonimatch.

testimonial_img

KUNDECASES

Vores kunder vil hellere bruge tiden på at drive forretning

“I min virksomhed har ingen af os forstand på telefoni og abonnementer, så det er et held at der findes en virksomhed som Odeno. Det var nemt og overblikket gav mening for os. Vi omlægger vores abonnementer og har fået en billigere løsning.”

Frederik Kruchov, CEO
28%

besparelse. 5 abonnementer strømlinet i forhold til forbrug.

frame_arr_thrd

“Hos os har vi et skarpt fokus på kundeservice og pleje af vores kandidater, så det er sjældent at vi har tiden til at søge efter billig erhvervstelefoni. Vi uploadede vores faktura og fik et nemt og overskueligt overblik over mulighederne.”

Lasse Bollerup, CSO
34%

besparelse. 14 abonnementer med udlandstale er nu en del af løsningen.

frame_arr_fivth
DET SIGER VORES KUNDER

Vi er ikke i lommen på nogen!

Selvom vi samarbejder med landets teleselskaber om at levere den bedste løsning til din virksomhed, er vi ikke i lommen på nogen. For os er det vigtigt at være en transparent og uvildig rådgiver, der giver dig det bedste grundlag at vælge ud fra.

Vil du selv kunne vælge fra øverste hylde?

Hvis du heller ikke vil være i lommen på nogen, så er der al mulig god grund til at sende os en mail. Vi er klar på at tage en uforpligtende snak om, hvordan du får optimeret dine abonnementer, internet og IP-telefoni.