Gennemsigtighed og troværdighed – Er det noget teleudbydere mangler?

Man hører tit teleudbydere prædike om at de er den bedste inden for deres felt, om hvor end det er dækning, datamængde eller kundeservice. På den måde vil de have, at du skal vælge dem, i stedet for deres konkurrent. Tager man som eksempel; Telenor eller 3, har de mange forskellige abonnementer, som på pris og indhold – bliver større og større. Når man tegner et abonnement med de store teleudbydere, prøver de at give dig mest muligt med.

Du har måske selv oplevet, at når du har snakket med en telefonsælger, vil han/hun spørger ind til, hvad det er, du har i forvejen. Dette er en salgsteknik, som de har lært, for at få dig til at sige ja til det produkt, som giver sælgeren mest provision. På den måde fjernes oprigtigheden fra sælgers side.

Kundens behov bør være i fokus

Når man bliver ringet op af sælgere, er det på deres præmisser salget sker, og ikke på kundens. På den måde fjerner man fokusset fra at hjælpe kunden, til ”hvordan tjener jeg, som sælger, flest penge”. Det har været med til at fjerne troværdigheden fra telefonsælgere. Det er et problem, som branchen har haft fra starten af. Ifølge Majbritt Lund er det sjældent kundernes fortrukne måde at købe produkter på. På den måde kan telemarketing medarbejdere fremstå meget påtrængende og selviske, hvilket kan være med til, at kunden føler sig overset.

Kan gennemsigtigheden og troværdigheden komme tilbage til teleudbyderne?

Oplevelsen med telefonsælgere kan falde tilbage på de teleselskaber, som de samarbejder med. For eksempel hvis et telemarketingbureau arbejder sammen med Telia, og kunden får en dårlig oplevelse med telemarketing bureauet, vil deres mening falde tilbage på teleudbyderen. Det er en kundeoplevelse, teleselskaber ikke er herre over. Det kan være med til at resultere i tabte kunder, og endnu værre; dårlig omtale.

Et andet bud på manglende troværdighed og gennemsigtighed, kan være meget billige og nyopstartede teleselskaber. Disse selskaber er med til at skabe budkrig på telemarkedet, og tvinger de større selskaber i knæ. Det kan resultere i, at de større selskaber taber kunder. De nyopstartede teleselskaber kommer ud med kampagnepriser, som de store spillere på markedet, ikke kan være med på. Det kunne ses den gang Plenti, kom ind på markedet. Det er bare én af de mange gange markedet er blevet Indtaget af en udbyder, som var markant billigere og havde flere services i deres abonnementer. Grunden til at disse teleudbydere kan få så mange kunder, er at prisen er meget tiltalende. Det man ikke tænker over er, at det kan gå udover andre dele af oplevelsen som kunde. For eksempel kundeservicen.

Bedste service for billigste pris er blevet forventningen

I nyere tid er vi blevet vant til, at vi kan gøre alt online, uanset tidspunkt. Derfor er mange virksomheder også nødt til at give deres kunder dette. Både forbrugere og virksomheder er blevet mere digitaliseret, hvilket giver en forventning til at virksomheder ligeledes er til at få fat i. Selv når det er uden for de normale åbningstider. Telavox er en af de teleudbydere, som tilbyder 24/7 kundeservice. På den måde kan deres kunder få klaret et problem, når de har brug for det. Det kan gøre, at kunder vil overveje at benytte sådanne et selskab, fremfor et selskab, som kun har kundeservice i dagtimerne.

Grunden til at virksomheder bør give den allerbedste kundeservice er, at de kan øge deres kunders tilfredshed. Hvilket kan være med til at kunder bliver hos den udbyder. Som beskrevet i et tidligere blogindlæg, er det noget som virksomhederne skal være opmærksomme på. Ellers kan de ende med at bruge op til 20% af deres årlige omsætning på dårlig telemarketing.

Vi går ud fra at alle har oplevet at blive mødt af en utrolig lang kø eller lyttet til vente musik i op til 20 minutter – Det synes ingen er fedt, og det er oprørende. Det er et irritationsmoment, man kunne undvære.  Drømmescenariet er at der sidder en kompetent medarbejder, som har lyst til at hjælpe dig. Det jo ingen hemmelighed at glade kunder er vejen til succes.

Hvis du mener du har oplevet noget af dette, kan vi hjælpe dig med det ikke sker igen. Kontakt os for at høre , hvad vi kan gøre for dig. Vi har en ydelse, som sætter dig i samarbejde med teleudbydere, som tilfredsstillende kundeservice. Klik på knappen, så vender vi tilbage med et tilbud til dig, som passer til dine behov. Om det skal være kundeservice eller en anden keyfaktor, står vi klar til at hjælpe dig.

 

Leave a Reply