Vi samarbejder om en transparent industri

Odeno arbejder for at gøre telemarkedet så gennemskueligt som muligt, hvilket også afspejler sig i vores samarbejdspartnere. Vi indleder kun partnerskaber med virksomheder, som giver værdi til vores kunder.

Partnerskaber vi er stolte af

Vores partnere bidrager med en bred vifte af redskaber, services og løsninger, som sammen hjælper Odeno med at være en stærk platform til at finde sin næste erhvervstelefoniløsning.

Et grønt mindset

Odeno støtter op om CSR og derfor har vi lavet et unikt partnerskab med hoodHeroes som giver hvert teleselskab en unik CSR-score.

Kreditvurdering

Risika kreditvurderer alle vores kunder, så vi sikrer os, at du som kunde får præsenteret det rigtige og kommer til det helt rigtige teleselskab.

Underskriv med Nem-id

Visma Addo er det selskab på markedet, som er det mest stabile og sikre i forhold til NemID underskriftmoduler.

Dækningsdata

Energistyrelsen er den eneste valide leverandør af dækningsdata i Danmark, og gør det muligt for os at give et indblik i dækningen på jeres adresse.

Den overskuelige faktura

En faktura kan se ud på 52 forskellige måder og derfor kan du for første gang i telemarkedet få en let og gennemskuelig faktura.

Juridisk bistand

LegalHero er partnere for Odeno, for at vi kan hjælpe dig som kunde hvis du skulle stå med spørgsmål, eller kommer i vanskeligheder vedr. din kontrakt med et teleselskab.

Mød vores partnere

Odeno er partner med en række virksomheder, for at vi kan levere den bedste service til dig og din virksomhed.