Derfor bør
du vælge Odeno Premium

Altid den bedste løsning

Få fuld gennemsigtighed over de eksisterende telefoniløsninger på markedet. Drag fordel af overblikket og minimer unødvendige omkostninger. Hold dig opdateret med nye markedsprodukter og skift det gamle abonnement ud, når der er et bedre et på markedet.

abonnement

Optimer løbende, overvåg eller tilpas, når der er behov

Få øjeblikkelig indsigt i dit nuværende telefoni-forbrug. Det giver dig mulighed for at handle i tide og undgå dyre omkostninger. Rejser du udenfor landets grænser, kan du nemt aktivere nødvendige udenlands-tjenester på en kontrolleret måde. Og hvis dine medarbejdere bruger mobilen forkert – f.eks. til at købe en busbillet – får du besked med det samme.

Spar tid og penge

Undgå at spilde tid og penge på at prøve at sætte dig ind i telefonibranchen, hvis det ikke er din kerneforretning. Fokuser på det, du er god til, og lad Odeno præsentere dig for et overblik, der giver dig det bedste beslutningsgrundlag.
staff_woker

Det her siger vores
kunder om os

“I min virksomhed har ingen af os forstand på telefoni og abonnementer, så det er et held at der findes en virksomhed som Odeno. Det var nemt og overblikket gav mening for os. Vi omlægger vores abonnementer og har fået en billigere løsning.”

Frederik Kruchov, CEO
28%

besparelse. 5 abonnementer strømlinet i forhold til forbrug.

frame_arr_thrd

“Hos os har vi et skarpt fokus på kundeservice og pleje af vores kandidater, så det er sjældent at vi har tiden til at søge efter billig erhvervstelefoni. Vi uploadede vores faktura og fik et nemt og overskueligt overblik over mulighederne.”

Lasse Bollerup, CSO
34%

besparelse. 14 abonnementer med udlandstale er nu en del af løsningen.

frame_arr_fivth

Vores kunder vil hellere bruge tiden på at drive forretning

Med Odeno Premium behøver vi aldrig tænke på, om vi har en passende teleløsning. Odeno Premium giver os besked, når der er mulighed for gode besparelser.
Odeno Premium frigiver ressourcer fra vores personale, hvilket betyder, at vi har mere tid til at fokusere på kunderelaterede opgaver.
Hos Ordrestyring bruger vi Odeno Premium til at holde styr på vores mobilabonnementer på globalt plan. Det er et godt værktøj til både at få et overblik over vores medarbejderes brug og til at holde øje med mulige optimeringer.

Odeno giver dig overblikket

Group 2805

Machine Learning/AI

Odenos intelligente platform benytter Machine Learning/AI til at behandle data fra telefonifakturaer. Det gør Odeno i stand til at give dig den skræddersyede løsning, du har brug for på markedet!

Group 2805

Overblik

Med Odeno vil du få adgang til data, indsigt og analyser. Det vil være med til at give dig ny og mere præcis viden om telefonimarkedet, styr på uhensigtsmæssig brug af mobiler, til f.eks. togbilletter mm. og ikke mindst kontrollen over dine omkostninger.

Group 2805

Support

Odeno er der for dig 24/7. Hvis du har spørgsmål eller udfordringer er vi klar til at bakke dig op.

Interesseret i at skifte til Odeno Premium?