Få de bedste anbefalinger med MatchScore

Corporate Social Responsibility

Odeno benytter ‘hoodHeroes til at vurdere hver enkelt teleselskabs grønne profil. ‘hoodHeroes rater alle teleselskaberne i forhold til FN’s 17 verdensmål.

De 17 verdensmål går ud på at gøre verden grønnere, bekæmpe fattigdom og hjælpe udsatte børn og familier med at få skolegang og mad i maven. Dette er kun et udpluk af alle 17.

Du kan læse mere om ‘hoodHeroes her.

Rating med henblik på kundeservice

Odeno rater teleselskabernes kundeservice i forhold til ensartede og fastsatte parametre for at skabe et ensartet datagrundlag. Kundeserviceparametrene er:

Rating af produktportefølje

Der er stor forskel på, hvor dybt og hvor bredt teleselskabernes produktportefølje er, og derfor kan det variere meget i forhold til hvem der kan være den rigtige, afhængig af typen af produktet og løsningen. Nogle selskaber tilbyder internet som eneste produkt, andre kun mobiltelefoni og så er der selskaber som kan tilbyde det hele. Odeno rater selskaberne på følgende parametre:

Rating med henblik på gennemskuelighed

I Odeno er det vigtigt for os at du hele tiden ved både hvad du betaler for og hvad din løsning indeholder. Derfor har Odeno valgt at rate teleselskaberne ud fra følgende parametre inden for gennemskuelighed: